Katostuotteet - Remontit - Konsultointi


Katostuotteet

Tuotteemme ovat syntyneet markkinoiden kysynnän ohjaamina ja  ovat alallaan edelläkävijöitä. Laatu, tyyli ja siirrettävyys ovat tekijöitä, jotka erottavat meidät kilpailijoistamme. JM-Katoksen laajasta mallistosta löytyy teräsrunkoisia viisto- sekä harjakattoisia katoksia. Lisäksi arkkitehtimme suunnittelee tarvittaessa juuri teidän tarpeisiinne soveltuvan ratkaisun.

JM-Katos tuotteet mm. seuraaviin käyttötarkoituksiin:

  • Jäte-/ lajittelukatos
  • Pyöräkatos
  • Varasto ja pyörävarasto
  • Tauko / tupakkakatos
  • Autokatos

Katoksemme ovat laadukkaita ja näyttävän näköisiä. Erilaisten lisävarusteiden ja runsaiden värivaihtoehtojen ansiosta katoksista saadaan hyvin yksilöllisiä.

Mallistostamme löytyy sisälle mentävät katokset, joihin saa teräsrunkoisen sarana- tai liukuoven. Ulkopuolelta täytettävään syvyyssuunnassa kapearunkoiseen katokseen saa kippiportin tai liukuoven. Tämä malli soveltuu erittäin hyvin ahtaisiin pihoihin. Kaikissa katoksissa on palamaton pulverimaalattu teräsrunko.

Kaikki katokset toimitetaan valmiiksi asennettuina.

JM-Katoksen runkoratkaisu ei vaadi erillistä perustusta, joten se voidaan asentaa suoraan pihan päällysteelle pienistä korkeusvaihteluista huolimatta. Seinäverhoukseksi  voi valita teräslevyn, karkaistun lasin, alumiinisäleen tai puuisen lauta- tai rimaverhouksen. Katos voidaan tarvittaessa siirtää tai sitä voidaan suurentaa.

JM- Katos valmistaa erikoistilauksesta myös täysin palamattomia malleja.


Remontit

Teemme myös pienremontteja yrityksille ja yksityisille. Lisäksi kauttamme on saatavissa ammattitaitoinen asuntojen stailauspalvelu, sisältäen suunnittelun ja toteutuksen. Pyydä yksityiskohtainen tarjous.


Konsultointi

Tarjoamme asiantuntija-apua yritysten, taloyhtiöiden ja pienrakentajien remonteissa sekä niiden valvonnassa. Tarvittaessa suoritamme puolestanne myös urakoiden kilpailutuksen. Lisäksi tarjoamme rakennusurakoiden valvonta- ja konsultointipalveluita.